Vinkkejä animaation tekoon 

Ismo Virtanen

Animaatio-ohjaaja ja perinteisen nukkeanimaation tekijä Ismo Virtanen kertoo avaruusaiheisen Kosminen kulkuri -lyhytanimaation (10 min) tekoprosessista.  Lisäksi nähdään Ismo Virtasen koululaisryhmäkäyttöön tekemä ”Vinkkejä animaation tekoon” -video (5 min). 

Esillä on myös perinteisen nukkeanimation tekemisen työkaluja ja tarveaineita sekä rekvisiittaa animaatiosta Kosminen kulkuri. Tilaisuudessa on mahdollista kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä,  liittyen jollain aasinsillalla animaation tekemiseen. Soveltuu kaikille animaation ystäville ja animaation tekemisestä kiinnostuneille.

Event Timeslots (1)

Tietoniekka (Kirjasto) – Sunnuntai

Ismo Virtanen
Animaatio-ohjaaja ja perinteisen nukkeanimaation tekijä Ismo Virtanen kertoo avaruusaiheisen Kosminen kulkuri -lyhytanimaation (10 min) tekoprosessista. Lisäksi nähdään Ismo Virtasen koululaisryhmäkäyttöön tekemä ”Vinkkejä animaation tekoon” -video (5 min).

Esillä on myös perinteisen nukkeanimation tekemisen työkaluja ja tarveaineita sekä rekvisiittaa animaatiosta Kosminen kulkuri. Tilaisuudessa on mahdollista kysyä kaikkea maan ja taivaan väliltä, liittyen jollain aasinsillalla animaation tekemiseen. Soveltuu kaikille animaation ystäville ja animaation tekemisestä kiinnostuneille.

Administrator Administrator


Julkaistu: