Tapahtumapaikka

Finncon 2024 järjestetään Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampuksella. Päätapahtumapaikkana on yliopiston päärakennus (C-rakennus) osoitteessa Seminaarinkatu 15

Saapuminen

Saapuminen Jyväskylän matkakeskukselta. Jyväskylän matkakeskukselta tapahtumapaikalle on matkaa 1,6 km. Jos haluat tulla tapahtumapaikalle julkista liikennettä käyttäen, voit nousta linja-autoon matkakeskuksen läheltä. Linja-autossa voi maksaa lähimaksulla (edullisin vaihtoehto), Linkki-sovelluksella tai käteisellä. Lähimpänä kampusta ovat pysäkit Pitkäkatu 2 (Voionmaankadulla) sekä Yliopisto 2 (Keskussairaalantiellä).

Pysäköinti. Pysäköinti Jyväskylän yliopiston kampusalueella on maksullista ja parkkipaikkoja on rajoitetusti. Pysäköinti kampuksella maksetaan eParking-sovelluksella. Aivan kampuksen tuntumassa on kadunvarsipysäköintiä, joka on myös maksullista. Suosittelemme saapumista muilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla.

Majoitus

Finnconilla ei ole virallista yhteistyöhotellia, mutta tapahtumapaikkaa lähimmät majoitusvaihtoehdot ovat Time Hostel (450 m tapahtumapaikalta, Vaasankatu 29) ja Finlandia Hotel Alba (800 m, Ahlmaninkatu 4).

Jyväskylän keskustassa on useita hotelleja, joista edullisimmasta päästä ovat Omenahotelli Jyväskylä (1,3 km, Vapaudenkatu 57) ja Hotelli Milton (1,2 km, Hannikaisenkatu 29). Majoitusvaihtoehtoja voi vertailla Booking.comin tai muiden verkkopalveluiden kautta. Kaupungissa on myös AirBnb-tarjontaa.

Samaan aikaan järjestettävän Jyväskylän Kesä -festivaalin takia majoitus on suositeltavaa varata hyvissä ajoin.