Taidekuja

Taidekuja on myyntialue, jossa harrastajat voivat myydä itse tekemiään tuotteita, kuten piirroksia, maalauksia, printtejä tai koruja. Taidekuja on avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

Taidekujan myyjähaku on päättynyt.

Taitelijat

Taiteilijat ovat paikalla lauantaista sunnuntaihin, ellei taitelijan kohdalla ole erikseen mainittu vain yhtä päivää.

Aroaava
paikalla sunnuntaina

Arvi Tammi

Buni & Frogi Monstar

Damatris

Dazzle ja Folionarttu
Pöydässämme meillä on tarjolla itsetehtyjä tarroja, pinssejä ja printtejä. dazzlen päästä pöytää löytyy Transformersia, muita mechoja ja Monster Hunteria, ja toisesta päästä Folionartulta kaikkea muuta, esim. Neon Genesis Evangelion, My Little Pony ja Muumit, sekä luovaa suomi-meemeilyä. Tule katsomaan!

Ella
paikalla lauantaina
Myyn omakustanteisia kauhu/fantasia-aiheisia printtejä, postikortteja, tarroja, charmeja, magneetteja, feikkitatuointeja ja paitoja.

Herainart
Olen Herainiart, tänä vuonna aloittanut yrittäjä, joka haluaa värikkäillä töillään ja tuotteillaan tuoda iloa arkeesi. Taiteessani on fantasiamaista teemaa yksityiskohtineen ja eläin- ja naishahmoineen. Löydät pöydältäni mm. tarroja, postikortteja, kirjanmerkkejä ja avaimenperiä. Minut löytää sosiaalisesta mediasta (Instagram, Tiktok, Facebook) nimellä Herainiart. Tämän lisäksi minulla on verkkosivu, josta näette esimerkkejä tuotteistani: https://herainiart.vilkas.shop/

Huolihukka & Valkriia
Tamperelaiset Huolihukka ja Valkriia saapuvat taidekujalle myymään originaalipainotteisia printtejä, tarroja, kangasmerkkejä ja pinssejä. Teostemme teemoina toistuvat synkistely, hurjat otukset, sateenkaariteemat ja kasuaali anarkismi. https://huolihukka-valkriia-linkhub.carrd.co/

Kevin Kupari

Kinhin & Balsamista

Krottikestit

Krottikestit on lähtenyt yhden ihmisen halusta luoda mielenkiintoista ja vähän karmivaakin taidetta ja tuotetta. Meiltä löydät kaikenlaista roolipelivarustusta noppapusseista yhteensopiviin koruihin. Näiden lisäksi tarjolla on muuta kivaa tarroista rintamerkkeihin, niin merellisissä, kuin muissakin aiheissa. instagram.com/krottikestit

Loitsu Label on kahden ihmisen pitkän ajan idea tehdä yhdessä goottityylisiä asusteita vastuullisesti. Tuotteisiimme kuuluu tällä hetkellä erilaiset korva- ja kaulakorut ja ommellut tuotteet kuten reput. Tuotteissa näkyy inspiraatio mm. kauhuelokuvista ja goottiestetiikkasta. Teemme tuotteitamme käsin Tampereella. Teemme koruja polymeerimassasta ja korujen osissa pidämme mielessä allergiaystävällisyyden. Kankaisissa asusteissa käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä ja ylijäämämateriaaleja.

Mikael Asikainen
paikalla lauantaina

naensut

Nelli Does Crochet
paikalla lauantaina
Nelli Does Crochet myy supersöpöjä virkattuja pehmoleluja! Kaikki pehmot ovat tehty käsin minun (Nellin) toimesta, eli jokainen tekele on täysin uniikki. Pöydältäni löytyy kaikkea minisammakoista isompiin teoksiin, eli jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin! Mikäli tykkäät pehmoleluista tai muuten vaan söpöistä jutuista, tulethan piipahtamaan. https://www.instagram.com/nellidoescrochet

Nokivaris

Ooka Chaos & Koreena Design

SamJumisko
Hei! Olen Sampo, freelancer kuvittaja. Työskentelen video- ja lautapelien tiimoilla ja olen ensimmäistä kertaa mukana Finnconissa myymässä fantasia maisemia ja muuta seikkailu aiheista. Kuulen mielelläni kaiken palautteen ja tutustun uusiin porukoihin paikalla, joten tule rohkeasti moikkaamaan!
https://www.instagram.com/samjumisko/

VanityHazard
paikalla sunnuntaina
Tervehdys! Pöydältäni löytyy fanitaidetta mm. Star Wars ja Good Omens-sarjoista. Printtien lisäksi myynnissä on paljon tarroja, magneetteja ja avaimenperiä. Tarjonnasta löytyy myös tiskirättejä.

Originaalitaiteeni pyörii luonnon, taikuuden ja eläinten ympärillä, joten paikan päällä on paljon ihmeteltävää.