Näyttelyt

Keski-Suomen Sarjakuvaseuran näyttely

Näyttely löytyy päärakennuksen aulasta.

Keski-Suomen Sarjakuvaseura Ry:n sarjakuvissa, kansikuvituksissa ja muissa ovat esillä erilaiset maailmat niiden omine hahmoineen. Jokainen teos pienestä A4-printistä aina isoon A3-printtiin asti tarjoaa kurkistuksen uniikkeihin maailmoihin.

Palikkatakomon Lego-näyttely

Näyttely sijaitsee päärakennuksen 2. kerroksen tasanteella

Palikkatakomo, Suomen aktiivisin Lego-harrastajien yhteisö esittelemässä omia luomuksiaan. Mukana on mm. Mortal Engines -henkinen ‘liikkuva kaupunki’. Teoksien valokuvaaminen suotavaa ja erittäin SALLITTUA!!!

Galleria Beckerin näyttelyt

Finnconin oheisohjelmaa on tarjolla tapahtumapaikan läheisyydessä Galleria Beckerissä (Seminaarinkatu 28). Näyttelyt ovat avoinna pe klo 12–17, la klo 12–15 ja su klo 12–16. Vapaa pääsy.

Karoliina Veijo: Scifi-henkistä arkkitehtuuria ja fantastisia puutarhoja

Karoliina Veijo esittelee teoksiaan pe klo 16–17

Karoliina Veijo: New York – Into the Future
Karoliina Veijo: Sibelius-puisto – Todellisuuden kerääntyminen

Kuukauden taiteilija -seinällä on esillä valokuvataiteilija, runoilija Karoliina Veijon scifi-henkisiä arkkitehtuuriteoksia ja fantastisia puutarhoja & puistoja eri puolilta maailmaa mm. New Yorkista, Lontoosta ja Intian Udaipurista. Lue lisää näyttelyn Facebook-sivulta. Näyttelyyn liittyy Finnconin ohjelmassa myös Satumaisia kaupunkeja -ohjelma sunnuntaina 7.7. klo 14-15.

Anne Kalliola: Ilo ja unohdus

Anne Kalliola sekä Päivi Röppänen esittelevät teoksiaan la klo 14–15.

Anne Kalliolan karjalaisnuoria käsittelevä Ilo ja unohdus -valokuvanäyttely sekä projektiin liittyvät Päivi Röppäsen runot ja karjalaisten nuorten suomen- ja livvinkarjalankieliset haastattelut. Lue lisää Galleria Beckerin verkkosivuilta ja näyttelyn Facebook-tapahtumasivulta.