Muuta ohjelmaa

Perjantain, lauantain ja sunnuntain ohjelmataulukkoihin merkittyjen ohjelmanumeroiden lisäksi Finnconissa on paljon muutakin koettavaa sekä ohjelmanumeroita, joihin on ilmoittauduttava erikseen.

Signeeraukset

Hae kirjaasi kirjailijan nimikirjoitus ja jututa kirjailijoita:

  • La klo 12–13: Ursula Vernon
  • La klo 13–14: Risto Isomäki
  • Su klo 12–13: Tiina Raevaara

Kaffeeklatsch

Kaffeeklatsch on perinteinen con-ohjelma, joka antaa mahdollisuuden istua kahvin (tai muun virvokkeen) äärelle juttusille Finnconin kunniavieraan kanssa. Tervetuloa juttelemaan kirjailijakunniavieraamme Ursula Vernonin kanssa sunnuntaina klo 16–17.

HUOM: Kaffeeklatschin osallistujaksi ilmoittaudutaan Finnconin infopisteellä. Osallistujien määrä on rajattu.

Praedor-roolipeli

Petri Hiltusen sarjakuviin perustuvan Praedor-roolipelin tekijä Ville Vuorela peluuttaa one-shot-sessiot seikkailunnälkäisille lauantaina klo 12 ja sunnuntaina klo 11 salissa C156! Luvassa on vaaroja, aarteita ja synkkiä kohtaloita kirotun rauniokaupungin uumenissa.

HUOM: Ennakkoilmoittautuminen etukäteen verkkosivuilla ja conin aikaan infossa (jos mukaan mahtuu edelleen).

Lautapelejä kirjastolla

Yliopiston kirjastolla eli Lähde-rakennuksessa on mahdollista pelata eritasoisia lauta- ja korttipelejä. Pelipiste löytyy ensimmäisestä kerroksesta. Tervetuloa tutustumaan!

Kokeile boffausta!

Boffaus eli pehmomiekkailu – tosin siinä käytetään jousia, hilpareita ja muitakin vanhakantaisempia aseita – on hauska ja taktinen urheilulaji. Ideana EI ole mäiskiä täysillä, vaan hipaisukin lasketaan osumaksi, joten taktiikka ja taito hakkaavat raa’an voiman.

Finnconin aikana pääset kokeilemaan boffausta nurmikentällä päärakennuksen takana sekä lauantaina että sunnuntaina klo 12-14 (säävaraus). Kaikki mukaan kokeilemaan ikään ja taitotasoon katsomatta!

Näyttelyt

Finnconin yhteydessä järjestetään monenlaisia näyttelyitä.

  • Keski-Suomen sarjakuvaseuran näyttely
  • Palikkatakomon Lego-näyttely
  • Galleria Beckerin näyttelyt