Puhutaan lastenkirjallisuudesta kuin aikuistenkirjallisuudesta!

Salla Simukka, Magdalena Hai, J.S. Meresmaa

Mitä jos lastenkirjallisuudesta voisi kerrankin puhua niin kuin aikuistenkirjallisuudesta? Magdalena Hai, J.S. Meresmaa ja Salla Simukka ovat kaikki kirjoittaneet spekulatiivista fiktiota lapsille (Painajaispuoti-sarja, Hirviöhoitola-sarja ja Poika ullakolla, poika kellarissa -romaani).

Tässä paneelikeskustelussa he puhuvat kirjojen aiheista, teemoista, rakenteista ja tasoista, samalla syvällisyydellä kuin aikuistenkirjoista yleensä puhutaan! Nyt ei ole tarjolla huolipuhetta lasten lukemisesta, ei hassunhauskoja työpajoja eikä satutuokiota perheen pienimmille!

Event Timeslots (1)

Sali C2 – Lauantai

Salla Simukka, Magdalena Hai, J.S. Meresmaa
Mitä jos lastenkirjallisuudesta voisi kerrankin puhua niin kuin aikuistenkirjallisuudesta? Magdalena Hai, J.S. Meresmaa ja Salla Simukka ovat kaikki kirjoittaneet spekulatiivista fiktiota lapsille (Painajaispuoti-sarja, Hirviöhoitola-sarja ja Poika ullakolla, poika kellarissa -romaani). Tässä paneelikeskustelussa he puhuvat kirjojen aiheista, teemoista, rakenteista ja tasoista, samalla syvällisyydellä kuin aikuistenkirjoista yleensä puhutaan! Nyt ei ole tarjolla huolipuhetta lasten lukemisesta, ei hassunhauskoja työpajoja eikä satutuokiota perheen pienimmille!


Julkaistu: