Ilmoittaudu mukaan Praedor-roolipeliin

Praedor-roolipelin tekijä Ville Vuorela peluuttaa one-shot session seikkailunnälkäisille! Luvassa on vaaroja, aarteita ja synkkiä kohtaloita kirotun rauniokaupungin uumenissa. Käytämme yksinkertaistettuja valmishahmoja ja seikkailukortteja, eikä aiempi kokemus Praedorista tai edes pöytäroolipeleistä ole tarpeen.

Conin aikana pelautetaan kaksi sessiota ja yhteen sessioon mahtuu kuusi pelaajaa!

Praedor on Petri Hiltusen luoma sarjakuva, joka sijoittuu Jaconian fantasiamaailmaan. Praedorit ovat sotureita, jotka etsivät aarteita hirviöiden kansoittamilta alueilta, Borvariasta. Ensimmäisen Praedor-seikkailun Hiltunen teki 38 vuotta sitten. Sen jälkeen fantasiamaailmaa ovat laajentaneet lukuisat muutkin tekijät. Vuonna 2000 ilmestyi Ville Vuorelan suunnittelema Praedor-roolipeli. Jaconian maailmasta on tehty myös lukuisia novellikokoelmia, romaaneja, musiikkia sekä oheistuotteita.


Julkaistu: