Laita kirjasi kiertoon Finnconin scifikirppiksellä!

Finnconissa järjestetään tänäkin vuonna mahtava scifi- ja fantasiakirpputori, jossa tarjolla on hyvää luettavaa suoraan faneilta faneille.

Siivoa sinäkin siis hyllysi, laita hyvä kirjallisuus kiertämään ja ansaitse siinä sivussa vähän rahaa!

Kirppikselle kaivataan kaikkea scifi- ja fantasiakirjallisuutta, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota. Voit tuoda myös sarjakuvia. DVD-levyt eivät enää tahdo mennä kaupaksi, mutta tarkkaan valikoidut elokuvat kelpaavat edelleen myyntiin. Sekaan sopii myös yksittäistä laadukasta valtavirtaa ja tietokirjallisuutta.

Kirjat saa hinnoitella itse ja niiden myynnistä ja kirppiksen pyörittämisestä huolehtivat vapaaehtoiset työntekijät. Finncon perii tehdyistä kaupoista pienen provision, jolla katetaan pöydän järjestelykulut.

Lue tarkemmat ohjeet scifikirppiksen myyjille täältä.

Scifikirppis edellisessä Jyväskylän-Finnconissa 2019 (kuva: Oskari Rantala).

Julkaistu: